Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-11-2019 14:00

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον Συντονιστή Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του Κινήματος Αλλαγή και πρώην Υπουργό Παιδείας της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης, δέχθηκε σήμερα Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, τον Συντονιστή Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του Κινήματος Αλλαγή (ΚΙΝΑΛ),  πρώην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και πρώην Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ), κ. Πέτρο Ευθυμίου. Ο κ. Ευθυμίου βρίσκεται στην Κύπρο ως προσκεκλημένος κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, με τίτλο  «Τιμούμε το Πολυτεχνείο – Καταδικάζουμε το Ψευδοκράτος». Τον κ. Ευθυμίου συνόδευε ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, κ. Μαρίνος Σιζόπουλος. 

Κατά τη συνάντηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν Κύπρο και Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα ανάπτυξης, οικονομίας και παιδείας. Ακολούθως, έγινε αξιολόγηση των εξελίξεων που αφορούν στο κυπριακό πρόβλημα. Τέλος, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, περιλαμβανομένων των συνεχών προκλήσεων της Τουρκίας.

(ΑΧ/ΕΙ)