Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-01-2020 09:12

Στο Λονδίνο ο Υπουργός Εσωτερικών για τα εγκαίνια της έκθεσης του ΓΤΠ «Φωτογραφίες – Ντοκουμέντα από την πρόσφατη Ιστορία της Κύπρου», του Άδωνι Χριστοφόρου

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής μεταβαίνει σήμερα, στο Λονδίνο, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Ασφάλειας, αρμόδιο για θέματα μετανάστευσης κ. Brandon Lewis, καθώς επίσης και με τον Υπουργό αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Christopher Pincher με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις επικείμενες αλλαγές μετά το Brexit, αναφορικά με τα δικαιώματα των Κυπρίων που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και των Βρετανών που διαμένουν στην Κύπρο.

Κατά τη διήμερη παραμονή του στο Λονδίνο, ο κ. Υπουργός θα συναντηθεί, επίσης, με τις ηγεσίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ) και της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, και θα τελέσει τα εγκαίνια της Έκθεσης «Φωτογραφίες-Ντοκουμέντα από την πρόσφατη Ιστορία της Κύπρου» του καλλιτέχνη Άδωνι Χριστοφόρου. Την έκθεση διοργανώνει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών σε συνεργασία με την Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου.

(EK)