Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-04-2018 14:45

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Πάφου από τις 23 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου

 Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, μεταξύ των ωρών 08:00-16:30, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος δρόμου 1,5 – 2χλμ./ανά μέρα, στην κεντρική διαχωριστική νησίδα για συνολικό μήκος 18 χιλιομέτρων περίπου, θα εκτελούνται εργασίες από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδαςwww.traffic4cyprus.org.cy,  στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

(ΜΛ/ΣΧ)