Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-03-2020 14:26

Εξυπηρέτηση του κοινού από την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας κατά τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19

Η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας και έχει ως πρώτιστο μέλημά της, την υγεία των εργαζομένων και του κοινού, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες που εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές.

Σε συνέχεια των τελευταίων ανακοινώσεων της κυβέρνησης, η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας ανακοινώνει τα ακόλουθα μέτρα για το κοινό:
- Παρακαλούνται οι πολίτες όπως επισκέπτονται τα Γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας όταν είναι απολύτως απαραίτητο.
- Σε περίπτωση που χρειάζονται κάποια πληροφορία, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία στα Γραφεία, να χρησιμοποιούν τα πιο κάτω τηλέφωνα.
- Σε περίπτωση που επιθυμούν να επισκεφθούν την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας να διευθετούν ραντεβού με τηλεφωνική επικοινωνία στα πιο κάτω τηλέφωνα.
- Σε περίπτωση που παρουσιάζουν οποιαδήποτε συμπτώματα του κορωνοϊού, δεν ενδείκνυται η μετάβαση τους στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας και προτρέπονται να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας  και να προβαίνουν στις προβλεπόμενες ενέργειες.

Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαχείριση της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης, η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας ζητά την κατανόηση του κοινού για πιθανή ταλαιπωρία λόγω της έκτακτης ανάγκης και της αναγκαστικής απουσίας μεγάλου αριθμού προσωπικού.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

24801816

24801824

24801876 (ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ)

24805138 (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ)

 

(ΝΝ/ΣΧ)