Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-03-2020 15:24

Εργασίες συντήρησης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου,  Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2020 – 30/4/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 – 18:00, περιλαμβανομένης και Σαββατοκύριακων εκτός αργιών, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΕΚ/ΣΧ)