Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-04-2020 09:59

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 4ης Απριλίου 2020 μέχρι και τις 07.30 της 5ης  Απριλίου 2020 ανταποκρίθηκε  σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές, 3 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 23.16  δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού. Η πυρκαγιά ήταν στο υπνοδωμάτιο διαμερίσματος τετραώροφης πολυκατοικίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.30. Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές το υπνοδωμάτιο και ο εξοπλισμός του διαμερίσματος ενώ από τους καπνούς και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε όλο το διαμέρισμα. Κατά την διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμα εντοπίστηκε αναίσθητος ηλικιωμένος άνδρας. Αφού του παρασχεθήκαν οι Πρώτες Βοήθειες από τα μέλη μας παραδόθηκε στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. 

Η ώρα 07.26 σήμερα δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε προκατασκευασμένη αποθήκη διαστάσεων 6 Χ 6 μέτρα με περιεχόμενο γραφειακή επίπλωση στην αυλή του Γυμνασίου Δροσιάς στην Λεωφ. Γρίβα Διγενή. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 07.36. Η πυρκαγιά ήταν στην εξωτερική ξύλινη βεράντα της αποθήκης και από την θερμότητα επηρεάστηκαν η πόρτα και τα παράθυρα της αποθήκης. Η πυρκαγιά φαίνεται να έκαιγε για αρκετό χρόνο και έγινε αντιληπτή πολύ αργότερα από γείτονες. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

----------------------

ΕΙ