Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-05-2020 14:46

To Υφυπουργείο Ναυτιλίας εκφράζει ευχαριστίες προς την Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας χαιρετίζει τη συνεχή στήριξη και ανταπόκριση του Προεδρείου της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών (ΚΕΠ) στις έκτακτες ανάγκες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού και τονίζει την ουσιαστική προσφορά και αποτελεσματική συμβολή της ΚΕΠ σε αυτή τη μάχη.

Μετά από την αρχική προσφορά της ΚΕΠ για άμεση ενίσχυση του υγειονομικού εξοπλισμού της Κύπρου,  με δέκα αναπνευστήρες αξίας περίπου 500.000 ευρώ, δωρεά του Προέδρου κ. Ανδρέα Χατζηγιάννη και των Αντιπροέδρων  κ. Αναστάση Δαυίδ, εκ μέρους του ιδρύματος Λεβέντη, και κ. Γεωργίου Μούσκα, ακολουθεί μια άλλη πράξη  κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς από τον Αντιπρόεδρο κ. Πόλυ Β. Χατζηιωάννου. Ο κ. Χατζηιωάννου καλύπτει εξ’ ολοκλήρου, με χρηματικό ποσό περίπου 200.000 ευρώ, τη δράση που πραγματοποιείται από τον Μάρτιο και αφορά την παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους Κύπριους φοιτητές μας που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

To Υφυπουργείο Ναυτιλίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Πόλυ Β. Χατζηιωάννου και επισημαίνει ότι με την πρωτοβουλία του γίνεται συμπαραστάτης της Κύπρου στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό και απαμβλύνει τις κοινωνικές συνέπειες που προκαλούνται από τα μέτρα λόγω της πανδημίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στο Προεδρείο της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών και στα μέλη κ.κ. Κίκη Μούσκα, Αντώνη Μικελίδη, Χάρη Ζαχαρίου, Γιώργο και Βασίλη Μιχαήλ και Captain Koch, που συμβάλλουν έμπρακτα  στις προσπάθειες της Κύπρου για την αντιμετώπιση της ασθένειας COVID-19.

ΣΣ/ΕΙ