Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-07-2020 12:00

Ανακοίνωση της Γραμματείας του Υπουργικού Συμβουλίου

Τιμώντας τη μνήμη των ηρώων – πεσόντων κατά την έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί, στις 11 Ιουλίου 2011, η Κυβέρνηση θα συμμετάσχει στα κατά τόπους μνημόσυνα  των ηρώων, που θα τελεστούν την Κυριακή, 5 Ιουλίου, στις 8.30 το πρωί, ως ακολούθως:

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης θα παραστεί στο μνημόσυνο των Αρχιπλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη και Ανθυπασπιστή Κλεάνθη Κλεάνθους, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στη Λεμεσό.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος θα παραστεί στο μνημόσυνο του Πλοιάρχου Λάμπρου Λάμπρου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κυριάκου, στο Κίτι.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής θα παραστεί στο μνημόσυνο του Λοχία Σπύρου Τταντή, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, στις Καμάρες Λάρνακας.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Έμιλυ Γιολίτη θα παραστεί στο μνημόσυνο των Κελευστών Μίλτου και Χρήστου Χριστοφόρου, στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας, στη Λεμεσό.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος θα παραστεί στο μνημόσυνο του Λοχία Βασίλη Κρόκου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, στη Λάρνακα.

Ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος θα παραστεί στο μνημόσυνο του Λοχία Αδάμου Αδάμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανείου, στο Αλεθρικό.

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου θα παραστεί στο μνημόσυνο του Λοχία Γιώργου Γιακουμή, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας, στο Κιβισίλι.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Ανδρέας Λουκά θα παραστεί στο μνημόσυνο του Επικελευστή Μιχάλη Ηρακλέους, στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στα Λατσιά.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Στέλιος Χειμώνας θα παραστεί στο μνημόσυνο του Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου, στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα, στα Λειβάδια.

Επίσης, την Κυριακή, 12 Ιουλίου, στις 8.30 το πρωί, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Πέτρος Δημητρίου θα παραστεί στο μνημόσυνο του Κελευστή Αντώνη Χαραλάμπους, στον Ιερό Ναό Παναγίας Σφαλαγγιωτίσσης, στη Λεμεσό.

(ΡΜ/ΕΧ/ΣΧ)