Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-07-2020 10:27

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βουκουρέστι, Φίλιππου Κρητιώτη

Είναι με βαθιά θλίψη και συγκίνηση που αποχαιρετούμε τον εκλεκτό συνάδελφο, Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βουκουρέστι, Φίλιππο Κρητιώτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, τα χαράματα της Κυριακής.

Ο Φίλιππος Κρητιώτης υπήρξε μέλος της Διπλωματικής μας Υπηρεσίας για είκοσι επτά χρόνια και υπηρέτησε με συνέπεια και ζήλο, μεταξύ άλλων, ως Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία και Πρέσβης της Κύπρου στην Φινλανδία και την Ρουμανία. Διακρινόταν για την ευγένεια, την εργατικότητα και το ήθος του. Ήταν αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους του και η προσφορά του αξιέπαινη και πολύπλευρη.

Η απώλεια για το Υπουργείο Εξωτερικών και την οικογένεια του εκλιπόντα είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, ο Γενικός Διευθυντής και όλο το προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο, την κόρη και όλη την οικογένεια του εκλιπόντα.

Σε ένδειξη τιμής στην προσφορά και το έργο του εκλιπόντα συναδέλφου, οι σημαίες τόσο στο Υπουργείο Εξωτερικών όσο και στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βουκουρέστι, θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις μέρες.

(IK/ΕΧΡ)