Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-08-2020 15:12

Η Υπουργός Δικαιοσύνης κα Έμιλυ Γιολίτη υπέγραψε το Βιβλίο Συλλυπητηρίων στην κατοικία της Πρέσβειρας του Λιβάνου

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Έμιλυ Γιολίτη, επισκέφτηκε την κατοικία της Πρέσβειρας του Λιβάνου, στη Λευκωσία, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με την Πρέσβειρα  κα Claude El Hajal και υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων που άνοιξε η Πρεσβεία του Λιβάνου.

Σε δηλώσεις της η Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι εξέφρασε και προσωπικά τα συλλυπητήρια της στην Πρέσβειρα του Λιβάνου για την καταστροφή που υπέστη η χώρα της.

Ανέφερε πως «στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου», προσθέτοντας ότι ήδη η Αστυνομία και η ΕΜΑΚ απέστειλαν βοήθεια στον Λίβανο από τις πρώτες ώρες της καταστροφής. Η Υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ακόμη πως μετέφερε στην Πρέσβειρα του Λιβάνου την ετοιμότητα της να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί από την Κύπρο, ο Λίβανος.

Στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων, η κα Γιολίτη έγραψε, στην αγγλική γλώσσα, μεταξύ άλλων: «Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό του Λιβάνου και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους φίλους και γείτονες μας να επανέλθουν στην κανονικότητα, μετά από αυτή την τραγωδία.»

(ΕΚ/ΣΧ)