Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-10-2020 13:02

Εργασίες ανάπτυξης δικτύου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 26/10/2020 – 13/11/2020, εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:30 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από την έξοδο Κοφίνου μέχρι και τη συμβολή της Λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη με την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, θα κλείνει τμηματικά, (2km κάθε φορά) η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λάρνακα, με συνολικό μήκος 23km και η κυκλοφοριακή διαχείριση θα γίνεται μέσω της διπλανής λωρίδας κυκλοφορίας. 
        
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

(ΝΝ/ΣΧ)