Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-10-2020 11:19

Συνάντηση Συμβουλευτικής Επιτροπής για την αξιοποίηση της Ψηφιακής Τεχνολογίας στην εκπαίδευση, των ηλεκτρονικών εφαρμογών και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι η συμβουλευτική ομάδα για θέματα αξιοποίησης της Ψηφιακής Τεχνολογίας στην εκπαίδευση, των ηλεκτρονικών εφαρμογών και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 1800 στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Τη συμβουλευτική ομάδα απαρτίζουν πανεπιστημιακοί και εμπειρογνώμονες και θα έχει ως αντικείμενο να συμβουλεύει και να δίνει κατευθύνσεις για τη στρατηγική και το σχέδιο ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Στη συμβουλευτική ομάδα συμμετέχουν οι:

1. Ζαχαρίας Ζαχαρίου, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου

2. Ελένη Κύζα, Αν. Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου

3. Χαράλαμπος Βρασίδας, Καθηγητής στη Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Διευθυντής CARDET

4. Νίκλεια Ετεοκλέους, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο  Πανεπιστήμιο Φρέντερικ

5. Ειρήνη Πολυκάρπου, Καθηγήτρια Τεχνολογίας και Καινοτομίας στην Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο UCLAN

6. Κατερίνα Μαύρου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

7. Χριστίνα Σιαηλά, Εμπειρογνώμονας Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας, υπεύθυνη ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και τεχνολογίας στη Σχολή Heritage.

 ΙΠ