Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-11-2020 09:53

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες κατασκευής φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 1/12/2020 από τις 06:00 μέχρι την Παρασκευή 4/12/2020 και ώρα 15:00 στη συμβολή των οδών Χαράλαμπου Μούσκου και Κινύρα στη Λευκωσία θα εκτελούνται διάφορες εργασίες κατασκευής φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή η οδός Χαράλαμπου Μούσκου στο σημείο της συμβολής της με την οδό Κινύρα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται δια μέσου των οδών Κινύρα και Μάρκου Δράκου.

2. Εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 1/12/2020, την Τετάρτη 2/12/2020, την Πέμπτη 3/12/2020, και το Σάββατο 5/12/2020 μεταξύ των ωρών 06:00-15:00, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ/ΕΧΡ)