Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-12-2020 10:52

Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού

1. Εργασίες κατασκευής αγωγού λυμάτων στην Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 8/12/2020 μέχρι και τις 18/12/2020, εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 08:00-16:00, στην Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής αγωγού λυμάτων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα της αριστερής λωρίδας της Λεωφόρου, μήκους 30 μέτρων περίπου, παρά τον κυκλικό κόμβο «Νέας Σαλαμίνας» με κατεύθυνση από το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προς τον κυκλικό κόμβο, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα.

2. Εργασίες τοποθέτησης καλωδίων οπτικών ινών στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 6/12/2020 από τις 06:30 μέχρι τις 14:00, στο βόρειο τμήμα τουπαραλιακού δρόμου Λεμεσού (Λεωφόρος Αμαθούντας), από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Προφήτη Ηλία μέχρι 400 μέτρα περίπου ανατολικά της συμβολής με την οδό Αριάδνης, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης καλωδίων οπτικών ινών από Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

(ΙΚ/ΣΧ)