Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-01-2021 09:48

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Διαχείριση κυκλοφορίας στην οδό Θεμ. Δέρβη το Σάββατο 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 16/1/2021 μεταξύ των ωρών 6:00π.μ. και 12:00μ., στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

2. Έργα στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 18/1/2021 η ώρα 9:00π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 15/3/2021 η ώρα 6:00π.μ.,στο πλαίσιο Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, η ανατολική λωρίδα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από το ύψος του Ζυγιστικού Σταθμού Λατσιών μέχρι την έξοδο προς τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού με κατεύθυνση προς τη Λεμεσό, στο συγκεκριμένο τμήμα, θα διεξάγεται με δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία οχημάτων από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού προς Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου θα είναι απρόσκοπτη.

3. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος σε Αυτοκινητόδρομους κατά τις νυχτερινές ώρες

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 18/1/2021 μέχρι το τέλος Μαΐου 2021, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, από τις 8:00μ.μ. της κάθε μέρας μέχρι τις 6:00π.μ. της επόμενης μέρας, σε τμήματα των Αυτοκινητοδρόμων:

  • Λευκωσίας - Λεμεσού,
  • Νήσου - Λάρνακας και
  • Ανθούπολης - Κοκκινοτριμιθιάς

θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τμήματα των αυτοκινητοδρόμων σε μήκος περίπου 1000 μέτρων θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα, όπου η κυκλοφορία θα είναι αμφίδρομη.

4. Κλειστά τμήματα του δρόμου Σωτήρας – Αγίας Θέκλας λόγω οδικών έργων

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 18/01/2021 μέχρι και την Παρασκευή 22/01/2021 μεταξύ των ωρών 7:30π.μ. και 6:30μ.μ., τμήματα του δρόμου Ε348 (Σωτήρας – Αγίας Θέκλας) θα παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος Stop & Go.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΕΧ/ΣΧ