Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-01-2021 13:01

Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λευκωσίας

1. Εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 20/1/2021, την Πέμπτη 21/1/2021 και το Σάββατο 23/1/2021 μεταξύ των ωρών  06:00 -15:00, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσίαμεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.  

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

2. Εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στους Αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 20/1/2021 – 29/1/2021 μεταξύ των ωρών 06:00 – 15:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίεςγια πλύσιμο ανακλαστήρων στους Αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λευκωσίας όπου η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά για απόσταση περίπου 200μέτρα και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι προτεινόμενες εργασίες θα εκτελούνται ως ακολούθως:

  • Την Τετάρτη 20/1/2021 και την Πέμπτη 21/1/2021 στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι την έξοδο προς Αθηένου, και στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο διαχωριστικό δίκτυ παρά τον Κόρνο.
  • Την Παρασκευή 22/1/2021 και τη Δευτέρα 25/1/2021 στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, από τον ανισόπεδο κόμβο Ανθούπολης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ακακίου.
  • Την Τρίτη 26/1/2021 μέχρι  την Παρασκευή 29/1/2021 στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από τα Φώτα τροχαίας Καλησπέρα μέχρι την γέφυρα Σκαρίνου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

3. Εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στις Λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού, Γρίβα Διγενή και Αρχαγγέλου στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 24/1/2021 μεταξύ των ωρών  06:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στις Λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού στο Στρόβολο, Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία και στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου (φώτα CINEPLEX) μέχρι τον κόμβο Ανθούπολης, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.  

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση περίπου 200 μέτρα η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ/ΕΧΡ)