Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-01-2021 12:04

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας

1. Εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού (Γερμασόγειας – Μέσα Γειτονιάς) 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι οι εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν την Κυριακή 24/1/2021, στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στο τμήμα μεταξύ των κυκλικών κόμβων Γερμασόγειας – Μέσα Γειτονιάς, με κατεύθυνση προς Μέσα Γειτονιά, θα διεξαχθούντο Σαββατοκύριακο 23 – 24/1/2021 μεταξύ των ωρών 7:00 – 16:00.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Γερμασόγεια προς Μέσα Γειτονιά, σε μήκος μέχρι 500 μέτρα περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες κλαδέματος και μαζέματος άχρηστων αντικειμένων στον αυτοκινητόδρομο Α3 (Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι)

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότιτην περίοδο 25/01/2021 – 25/03/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00 καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιώνστο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α3 Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι, από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι την έξοδο προς Ξυλοφάγου και από τις δύο κατευθύνσεις θα εκτελούνται εργασίες κόψιμου χόρτων και κόψιμου/κλαδέματος δέντρων/ακακιών και μαζέματος άχρηστων αντικειμένων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι οποίες θα διεξάγονται στο έρεισμα του δρόμου, δεν θα επηρεαστεί η κυκλοφορία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ/ΣΧ)