Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-01-2021 11:16

Εργασίες συντήρησης πρασίνου στον Δήμο Αραδίππου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα  Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 28/1/2021 – 26/2/2021, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 8:00π.μ. και 2:00μ.μ.σε τμήματα των Λεωφόρων Ελευθερίας, Αυστραλίας, Ακροπόλεως και Σπύρου Κυπριανού στην Αραδίππου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 100-200μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της σελίδας Diavlos - Traffic in Cyprus στο Facebook

(https://www.facebook.com/traffic4cyprus).

 

ΕΧ/ΣΧ