Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-02-2021 10:51

Οδικά έργα το αμέσως επόμενο διάστημα

  1. Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2021, μεταξύ των ωρών 7:00π.μ. και 4:00μ.μ., στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσούαπό τον κόμβο Παρεκκλησιάς μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, θα εκτελούνται από ιδιωτική εταιρεία, εκ μέρους του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, εργασίες συντήρησης/αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου.  Σε μεμονωμένες περιπτώσεις θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

  1. Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, την περίοδο από τη Δευτέρα 8/2/2021 μέχρι την Παρασκευή 26/2/2021 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων μεταξύ των ωρών 8:00π.μ. και 3:00μ.μ. στους πιο κάτω δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας.

Αυτοκινητόδρομοι:

Νήσου – Λάρνακα

Αεροδρόμιο Λάρνακας - Παραλίμνι      

Κοφίνου - Λάρνακα

 

Συνήθεις Δρόμοι: 

Παλαιός Δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού

Δρόμος Μαζωτός – Ζύγι

Δρόμος Κόσιη – Αραδίππου

Δρόμος Καλό Χωριό – Μοσφιλωτή

Δρόμος Λάρνακα – Τρούλλοι

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στους αυτοκινητόδρομους σε μήκος 200μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας ενώ σε συνήθεις δρόμους θα κλείνει σε μήκος 50μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με τη χρήση της σήμανσης STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

ΕΧ/ΕΧΡ