Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-02-2021 13:26

Λειτουργία Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, ενόψει της επαναλειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων από τις 8/2/2021 διευκρινίζουν τα ακόλουθα:

Τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών, που λειτουργούν είτε από Ιδιώτες, είτε από Μη Κυβερνητικούς Φορείς συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους από τις 8/2/2021, λαμβάνοντας υπόψη το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που βρίσκεται σε ισχύ, με ημερομηνία 31/8/2020 και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας www.mlsi.gov.cy/sws.

Για τα υπόλοιπα προγράμματα (Παιδοκομικοί και Βρεφοπαιδοκομικοί Σταθμοί, Κατ’ Οίκον Παιδοκόμοι και Κέντρα Ενηλίκων) συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ η Ανακοίνωση ημερ. 8/1/2021.

Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των εξυπηρετούμενων και του προσωπικού όλων των πιο πάνω προγραμμάτων για την πρόληψη της διασποράς του ιού.

Για υποστήριξη ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε µε τα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Ευημερίας τα τηλέφωνα των οποίων βρίσκονται στην ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση central.sws@sws.mlsi.gov.cy.

 

(IK/ΣΧ)