Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-02-2021 13:38

Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου στη Λάρνακα και στη Λεμεσό

1.         Εργασίες στον Αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας - Παραλιμνίου 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων,  Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 9 μέχρι 22 Φεβρουαρίου 2021, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 8:00π.μ. και 2:30μ.μ., στα ακόλουθα τμήματα του αυτοκινητόδρομου (Α3) Αεροδρομίου Λάρνακας - Παραλιμνίου, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οδικής σήμανσης, ως ακολούθως:

α) από την έξοδο προς Αβδελλερό μέχρι την πρώτη έξοδο προς Ξυλοφάγου

β) από την πρώτη έξοδο προς Ξυλοφάγου μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο ‘Ριζοελιάς’

γ) από την έξοδο προς Λεωφόρο Ελλάδος μέχρι το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 1500μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες παρά τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, στη Λεμεσό 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την Κυριακή και Δευτέρα 7 και 8 Φεβρουαρίου 2021,  μεταξύ των ωρών 6:30π.μ. και 5:00μ.μ., στην κεντρική νησίδα της οδού 1ης Απριλίου παρά τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής φρεατίων και τοποθέτησης αγωγών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών θα κλείσει η μια από τις δύο λωρίδες της οδού 1ης Απριλίου προς τον κόμβο Αγίας Φύλας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι πιο πάνω εργασίες αποτελούν μέρος των εργασιών που απαιτούνται για το έργο εγκατάστασης και λειτουργίας έξυπνων φώτων τροχαίας μερικής λειτουργίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως.

3. Εργασίες σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την περίοδο 9 μέχρι 26 Φεβρουαρίου 2021, εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 7:00π.μ. και 4:00μ.μ., στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού από την έξοδο Σκαρίνου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου και σε μεμονωμένες περιπτώσεις η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

4. Εργασίες παρά την έξοδο Αγίου Τύχωνα, στη Λεμεσό 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 8/2/2021,  μεταξύ των ωρών 7:00π.μ. και 4:00μ.μ., στο τμήμα τουΑυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσούπαρά την έξοδο Αγίου Τύχωνα με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

ΕΧ/ΣΧ