Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-02-2021 14:10

Εκτέλεση εργασιών περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού Β1

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 1/03/2021 – 04/03/2021, από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 15:00, καθημερινά, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού Β1 από Μοσφιλωτή μέχρι έξοδο Σταυροβουνιού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Β1 Μοσφιλωτής – Κόρνου – Σταυροβούνι θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

2. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου προς Καλαβασό από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου μέχρι πριν την είσοδο στην κοινότητα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει, επίσης, ότι την περίοδο 05/03/2021 – 08/03/2021, από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου προς Καλαβασό από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου μέχρι πριν την είσοδο στην κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Ε106 προς Καλαβασό θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΚ/ΣΧ)