Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-02-2021 10:56

Εκτέλεση οδικών έργων κατά το επόμενο διάστημα

1. Οδικά έργα στους δρόμους Σωτήρας - Λιοπετρίου και Παραλιμνίου - Σωτήρας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 3/3/2021 μέχρι και την Παρασκευή 12/3/2021 εκτός Κυριακής μεταξύ των ωρών 7:30π.μ. και 6:30μ.μ. τμήματα των δρόμων Ε333 (Σωτήρα - Λιοπέτρι και Ε304 (Παραλίμνι - Σωτήρα) θα παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος «Stop & Go».

 

2. Εργασίες στον δρόμο Λεμεσού - Σαϊττά

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 28/2/2021 από η ώρα 8:00 π.μ. μέχρι τις 11:00 π.μ. στον δρόμο Λεμεσού - Σαϊττά (Χ.Θ. 7+800) παρά το σχολείο Heritage, θα εκτελούνται από την Α.Η.Κ. εργασίες αφαίρεσης εναέριων καλωδίων που διασχίζουν το δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών θα γίνονται από την Αστυνομία ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας του δρόμου, διάρκειας μέχρι 5 λεπτών η κάθε μια και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

 

3. Εργασίες στην έξοδο και την είσοδο του Αυτοκινητόδρομου παρά την Παρεκκλησιά

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 28/2/2021 η έξοδος του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας προς Παρεκκλησιά καθώς και η είσοδος της Παρεκκλησιάς προς τον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού από τον Παραλιακό δρόμο θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ., λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών η κυκλοφορία από και προς τον Αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Αγ. Τύχωνα και Μονής και του Παραλιακού Δρόμου.

 

4. Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο του Αεροδρόμιου Λάρνακας – Παραλίμνι

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων,  Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 1/3/2021 με 26/3/2021 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και Αργιών, μεταξύ των ωρών 8:00π.μ. και 2:30μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο του Αεροδρόμιου Λάρνακας – Παραλίμνι  θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος.                         

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου  από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 1000μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΕΧ/ΕΧΡ