Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-03-2021 09:49

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων για διεξαγωγή οδικών εργασιών στην Επαρχία Λεμεσού

1. Εργασίες για την κατασκευή του Έργου «Βελτίωση του Παρακαμπτηρίου Δρόμου Γερμασόγειας»

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι οι εργασίες για την κατασκευή του Έργου «Βελτίωση του Παρακαμπτηρίου Δρόμου Γερμασόγειας» συνεχίζονται κανονικά.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνουν οι εξής διευθετήσεις:

  • Την περίοδο 8 Μαρτίου 2021 μέχρι 19 Ιουλίου 2021, τμήμα της οδού Ψαρών στη συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αγίας Παρασκευής και Ισαβέλλας και παραπλήσιους δρόμους.

  • Την περίοδο 8 Μαρτίου 2021 μέχρι 26 Μαΐου 2021, τμήμα της οδού Τηλλυρίας (από τη συμβολή της με την οδό Πάρου μέχρι την οδό Απολλωνίας) και τμήμα της οδού Απολλωνίας μέχρι την οδό Δαιδάλου θα είναι κλειστά για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αγίας Παρασκευής και Ποταμιάς και παραπλήσιους δρόμους.

2. Εργασίες κατασκευής φρεατίων και τοποθέτησης αγωγών Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι το Σαββατοκύριακο 6 και 7/3/2021,  μεταξύ των ωρών 07:00 - 17:00, στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής φρεατίων και τοποθέτησης αγωγών Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείσει η εσωτερική λωρίδα του κυκλικού κόμβου καθώς και οι δεξιές λωρίδες των δρόμων εισόδου προς τον κυκλικό κόμβο  και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες κυκλοφορίας.

Οι πιο πάνω εργασίες αποτελούν μέρος των εργασιών που απαιτούνται για το έργο εγκατάστασης και λειτουργίας έξυπνων φώτων τροχαίας μερικής λειτουργίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

(ΕΚ)