Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-03-2021 12:12

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

1. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Βύρωνος στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 20/3/21 από τις 15:00 μέχρι την Κυριακή 21/3/2021 και ώρα 18:00, στη Λεωφόρο Βύρωνος στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η Λεωφόρος Λόρδου Βύρωνος θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά. Επίσης κλειστή θα είναι η οδός Μιχ. Καραολή και η συμβολή της οδού Γλάδστωνος με τη Λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος. Η Τροχαία κίνηση θα διεξάγεται διαμέσου της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη και της οδού Χείλωνος.

2. Εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης στην έξοδο του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς προς τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 22/3/2021 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 26/4/2021 και ώρα 18:00 το απόγευμα, στην έξοδο του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς προς τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η έξοδος του Αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς τον Κυκλικό Κόμβο Αρχαγγέλου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία. Κλειστή θα παραμείνει και η είσοδος της οδού Αγίου Γενναδίου προς τον Αυτοκινητόδρομο. Η τροχαία κίνηση προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού θα διεξάγεται δια μέσου των οδών Αγίου Γενναδίου και Αγίου Νεοφύτου.

3. Εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας στο δρόμο Μαζωτού – Ζυγίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 19/3/2021 και τη Δευτέρα 22/3/2021 μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00 στο δρόμο Μαζωτού – Ζυγίου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 50μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με τη χρήση της σήμανσης STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ/ΕΧΡ)