Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-03-2021 10:52

Οδικά Έργα στην Επαρχία Λευκωσίας

1. Εργασίες σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας  

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 23/3/2021 μέχρι την Τετάρτη 31/3/2021, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών, από τις 8:00μ.μ. της κάθε μέρας μέχρι τις 6:00π.μ. της επόμενης μέρας, σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο Αυτοκινητόδρομος από την έξοδο Σιας μέχρι την είσοδο Αγ. Βαρβάρας θα είναι κλειστός και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από την έξοδο Σιας προς τον Παλαιό Δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή  οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.

 

2. Εργασίες στη συμβολή της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με τη Λεωφόρο Βύρωνος

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 24 Μαρτίου, 2021 από τις 11:00 το βράδυ μέχρι και τις 6:00 το πρωί της επομένης μέρας, θα διεξάγονται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη συμβολή της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με τη Λεωφόρο Βύρωνος.

Για τον σκοπό αυτό, θα υπάρξει προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας από το ύψος των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη και από το ύψος των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Προδρόμου, μέσω παρόδιων οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

ΕΧ/ΣΧ