Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-03-2021 14:01

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εκτέλεση εργασιών ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α3) Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 29/3/2021, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30 σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α3) Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι, θα εκτελούνται εργασίες ανάπτυξης δικτύου, από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του ερείσματος του αυτοκινητόδρομου, στην έξοδο του κόμβου ‘Ριζοελιάς’ προς Αγία Νάπα, με κατεύθυνση από Λευκωσία, θα είναι κλειστό για μήκος 100μ. περίπου.

2. Εκτέλεση εργασιών ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α2) Λευκωσίας –Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 29/3/2021 – 5/4/2021, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και Αργίας, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00 σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α2) Λευκωσίας –Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες ανάπτυξης δικτύου, από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, από την έξοδό του προς Κόσιη μέχρι και την έξοδο του προς Αραδίππου, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις, με μέγιστο μήκος κλεισίματος ανά φορά το 1,5 km και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(EK/EI)