Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-03-2021 09:26

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος λυμάτων στον ανισόπεδο κόμβο Παρεκκλησιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 26/3/2021 - 1/4/2021,στην υπόγεια οχηματική διάβαση στον ανισόπεδο κόμβο Παρεκκλησιάς θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος λυμάτων από ιδιώτη εργολάβο εκ μέρους του ΣΑΛΑ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

  • Θα μονοδρομηθεί προσωρινά η υπόγεια σύνδεση Παρεκκλησιάς από τη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αμαθούντας με επιτρεπόμενη κατεύθυνση νότια προς Λεωφόρο Αμαθούντας. Η διακίνηση από τη Λεωφόρο Αμαθούντας (Παραλιακός) προς Παρεκκλησιά, Πύργο, Διερώνα, Αρακαπά θα γίνεται διαμέσου του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Τύχωνα και του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού.
  • Επίσης, την Παρασκευή, 26/3/2021 και τη Δευτέρα, 29/3/2021 από τις 23:00 μέχρι τις 05:00 της επομένης θα κλείσει ολοκληρωτικά η υπόγεια σύνδεση που ενώνει την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου και Λεωφόρο Αμαθούντας.

Κατά τις πιο πάνω ώρες η διακίνηση από και προς τον Πύργο - Παρεκκλησιά, θα γίνεται μέσω των ανισόπεδων κόμβων Αγίου Τύχωνα και Μονής και του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το ΣΑΛΑ και τα Κοινοτικά Συμβούλια Παρεκκλησιάς και Πύργου απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

2. Εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων στη συμβολή των οδών οδού Χριστάκη Κράνου με Παναγιώτη Τσαγκάρη, στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 28/3/2021 από η ώρα 06:00 μέχρι τις 20:00 στη συμβολή των οδών οδού Χριστάκη Κράνου με Παναγιώτη Τσαγκάρη, θα εκτελούνται από ιδιώτη εργολάβο εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων εκ μέρους της ΑΗΚ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

  • Η τροχαία κίνηση από την οδό Χριστάκη Κράνου προς τον Παραλιακό Δρόμο θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ανδοκίδου και Αμπελακίων.
  • Η τροχαία κίνηση από την οδό Χριστάκη Κράνου προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Περγάμου, Σταυροφόρων και Παναγιώτη Τσαγκάρη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, η ΑΗΚ και ο Δήμος Γερμασόγειας απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΣΧ)