Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-03-2021 12:42

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας

1. Εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη, 31/3/2021 και το Σάββατο 3/4/2021 μεταξύ των ωρών  06:00 – 15:00, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσίαμεταξύ των παρόδωνΝικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

2. Εργασίες κλαδέματος των δέντρων από το Τμήμα Δασών στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 02/04/2021 – 30/04/2021, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:30 στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των δέντρων από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου από τον κυκλικό κόμβο Αεροδρομίου Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από τις δύο κατευθύνσεις (εναλλάξ) θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 300m ανά φορά.

3. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου E310 Ορμήδεια – Ξυλοτύμπου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 02/04/2021 – 07/04/2021, από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου E310 Ορμήδεια – Ξυλοτύμπου (Λεωφόρος Ανεξαρτησίας) από παλιό κοιμητήριο Ορμήδειας μέχρι και την συμβολή με οδό 28η Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Ε310 Ορμήδεια – Ξυλοτύμπου θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

4. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλαιού δρόμου Β2 Λάρνακας – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την 31/03/2021, από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλαιού δρόμου Β2 Λάρνακας – Λευκωσίας έναντι ιδιωτικού σχολείου στην Αραδίππου, συνολικού μήκους 400 μέτρων περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του παλαιού δρόμου Β2 Λάρνακας – Λευκωσίας, θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(IK/ΕΙ)