Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-04-2021 11:15

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για την τελετή έναρξης της δράσης και συμβολική έναρξη της εκστρατείας στο VirtualRun της ΚΟΕΑΣ

Είναι πραγματικά για μένα ιδιαίτερη τιμή να θέσω υπό την αιγίδα μου αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια με ένα  πρωτότυπο εικονικό αγώνα που διεξάγει η ΚΟΕΑΣ, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλει η εθνική μας ομάδα στίβου για άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Χωρίς αμφιβολία, η πανδημία έπληξε πέραν των άλλων και τον Αθλητισμό. Όμως, χάρη στην ευρηματικότητά σας, δημιουργείτε τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να επιτύχουμε την επανεκκίνηση και στον Αθλητισμό και ιδιαίτερα, βασιζόμενοι στους πρωταθλητές μας, να δούμε την Κύπρο να κερδίζει τη βαθμίδα που της αξίζει.

Δεν έχω αμφιβολία πως μαζί με τους προπονητές σας θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο.

Την ίδια ώρα, δεν μπορεί παρά να καλέσω το σύνολο των αθλουμένων, διότι είναι μια προσπάθεια διττή, πρώτον, η επιτυχία της Κύπρου να ανέλθει στη δεύτερη κατηγορία και δεύτερο, να δώσει ένα μήνυμα ότι το να αθλείται κανείς προστατεύει την υγεία και συμβάλλει γενικότερα στο ευ ζην.

Για αυτό και θέλω για άλλη μια φορά να συγχαρώ για την πρωτοβουλία και να καλέσω το σύνολο των όσων περπατούν, τρέχουν ή άλλως πως αγωνίζονται, να γίνουν συνδρομητές στην πλατφόρμα που θα λειτουργήσει από σήμερα, έτσι ώστε να συμβάλουν στο να καλυφθεί ο στόχος των 9.251 τετραγωνικών χιλιομέτρων που είναι η πατρίδα μας και να δώσουν έτσι το μήνυμα της ενθάρρυνσης προς τους αθλητές μας ως εάν να ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα γίνουν στις 19-20 Ιουνίου, στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού.

Δεν μπορώ παρά να εκφράσω τις θερμές μου ευχές στους αθλητές μας, κάθε καλό σε εσάς και τους προπονητές σας, καλή επιτυχία στις επιδιώξεις που θα είναι και επιδιώξεις της κυπριακής πολιτείας, ενώ ταυτόχρονα να συγχαρώ και τον ΚΟΑ που συμβάλλει και συνδράμει την ΚΟΕΑΣ σε κάθε προσπάθεια που είναι προς όφελος του κλασσικού αθλητισμού.

Κηρύσσω με αυτή την ευκαιρία την έναρξη αυτού του εικονικού αγώνα με την ευχή κάθε επιτυχία, όχι μόνο στην προσπάθεια του εικονικού, αλλά και του πραγματικού αγώνα που θα δοθεί στον στίβο. 

Για το βίντεο με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας: https://www.youtube.com/watch?v=iCuIvxxN3Bs

ΡΜ/ΕΧ/ΣΧ