Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-04-2021 13:04

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος της εξόδου προς Πύλα στον Αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Παραλίμνι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 12/04/2021 – 27/04/2021, από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος της εξόδου Ε302, από τον Αυτοκινητόδρομο Α3 Λάρνακας – Παραλίμνι προς Πύλα (Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ μέχρι και την Λεωφόρο 1ης Απριλίου εντός της Κοινότητας) μήκους 3 χιλιομέτρων περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας στις πιο πάνω Λεωφόρους (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται είτε στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop & go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας είτε σε παρόδους με κατάλληλη σηματοδότηση.

2. Εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 13/4/2021, την Πέμπτη 15/4/2021 και το Σάββατο 17/4/2021 μεταξύ των ωρών 06:00 – 15:00, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

3. Εργασίες ανακατασκευής υπερυψωμένης διάβασης πεζών και πεζοδρομίων στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Μέσα Γειτονιά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 9/4/2021 και το Σάββατο 10/4/2021, από η ώρα 23:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Μέσα Γειτονιά θα εκτελούνται εργασίες ανακατασκευής υπερυψωμένης διάβασης πεζών και πεζοδρομίων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών τμήμα της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ παρά την εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Σταύρου Στυλιανίδη, Καρπενησίου, Μάρκου Δράκου, Γρηγόρη Αυξεντίου, Αρχιεπ. Μακαρίου Γ’, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού καθώς και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(IK/ΕΧΡ)