Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-05-2021 13:16

Οδικές εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου σε Λεμεσό και Λάρνακα

  1. Εργασίες στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας

 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την περίοδο 10/5/2021 - 13/5/2021, από τις 9:00μ.μ. μέχρι τις 6:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού φώτων τροχαίας.

 Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών, θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

  • Τη Δευτέρα 10/5/2021 τμήμα του κυκλικού κόμβου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση από βόρεια προς νότια και αντίθετα.  Η διακίνηση θα γίνεται μέσω των κυκλικών κόμβων Πολεμιδιών και Μέσα Γειτονιάς.
  • Την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 11-13/5/2021 θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας στους δρόμους εισόδου προς τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

          Οι πιο πάνω εργασίες αποτελούν μέρος των εργασιών που απαιτούνται για το έργο εγκατάστασης και λειτουργίας έξυπνων φώτων τροχαίας μερικής λειτουργίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως.

 

2.       Εργασίες συντήρησης του πρασίνου στον Αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων,  Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 13/05/2021 – 30/06/2021, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 8:30π.μ. και 5:00μ.μ στον Αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου,  θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς  μέχρι και το Παραλίμνι, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας, και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 1500μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΕΧ/ΕΙ