Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-05-2021 13:42

Δήλωση Υπουργού Άμυνας κ. Χαράλαμπου Πετρίδη για την πλατφόρμα κατάταξης νεοσυλλέκτων της 2021 ΕΣΣΟ

Καλώ τους στρατεύσιμους της 2021 ΕΣΣΟ να υποβάλουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας κατάταξης, εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής στοιχείων των στρατευσίμων τέθηκε σε λειτουργία από την περασμένη Παρασκευή. Ήδη, από τις πρώτες ημέρες, η ανταπόκριση είναι μεγάλη και συγχαίρω τους νέους οπλίτες για το ενδιαφέρον τους.

Πρόκειται για μια καινοτομία που ξεκίνησε από πέρσι και έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η κατάταξη, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των νεοσύλλεκτων στα ΚΕΝ.

Φέτος έχουν ενσωματωθεί πρόσθετες ρυθμίσεις που βελτιώνουν περαιτέρω τη διαδικασία.

Πλέον οι στρατεύσιμοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν με ταχύτητα, ασφάλεια και χωρίς φυσική παρουσία όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά/βεβαιώσεις βάσει των οποίων θα πραγματοποιηθεί η μοριοδότηση, η επιλογή σε όπλα και σώματα καθώς και η τοποθέτησή τους στις Μονάδες.

Παράλληλα, σήμερα επισκέφθηκα το Κέντρο Υποστήριξης Κατάταξης  Νεοσυλλέκτων. Εκεί οι στρατεύσιμοι αλλά και οι γονείς ή κηδεμόνες, μπορούν να επικοινωνούν για οποιαδήποτε βοήθεια για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης κατάταξης.

Καλή θητεία με δύναμη και υγεία!

 

(ΙΚ/ΣΧ)