Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-06-2021 11:26

Ρύθμιση της οδικής κυκλοφορίας το αμέσως επόμενο διάστημα

1. Εργασίες στον Αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού 

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/6/2021 - 2/7/2021, τις καθημερινές μεταξύ των ωρών 8:00π.μ. - 3:00μ.μ.,  στον Αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο τμήμα από την Ερήμη προς την Πέτρα του Ρωμιού, θα εκτελούνται εργασίες για πότισμα φυτειών εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών. 

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από τη Λεμεσό προς την Πάφο σε μήκος 1000 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

 

2. Εκτέλεση εργασιών στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 3/6/2021, και το Σάββατο 5/6/2021 μεταξύ των ωρών 6:00π.μ. - 3:00μ.μ., στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς τη Λευκωσία, μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

ΕΧ/ΣΧ