Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-06-2021 12:46

Δυνατότητα για διευθέτηση ραντεβού στο Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης μέσω διαδικτύου

Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στη διευκόλυνση της εξυπηρέτησης του κοινού, ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουνίου 2021, οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν, εκτός από το τηλεφωνικό κέντρο, και το διαδίκτυο προκειμένου να διευθετούν συνάντηση για εξυπηρέτησή τους ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ!

Οι πολίτες που θα επισκέπτονται το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης Λευκωσίας, και τα Κλιμάκια της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου, θα πρέπει πρώτα να διευθετήσουν ραντεβού μέσω της ειδικής πλατφόρμας στο https://crmd.simplybook.pro

Με μια απλή και γρήγορη διαδικασία, οι πολίτες θα επιλέγουν την τοποθεσία, την υπηρεσία, τη μέρα και την ώρα που επιθυμούν να κάνουν την κράτησή τους με βάση τις διαθέσιμες ώρες. Μετά από κάθε κράτηση, ο πολίτης θα λαμβάνει e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της κράτησης, την οποία θα μπορεί να τροποποιήσει ή να ακυρώσει.

Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης σύνδεση στην ιστοσελίδα του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης για λήψη περαιτέρω πληροφοριών καθώς και πρόσβαση στις σχετικές αιτήσεις.

Ραντεβού παγκυπρίως …με ένα κλικ!

 

(Εφυς)