Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-06-2021 15:50

Απαγορεύεται η διέλευση βαρέων οχημάτων άνω των 12 τόνων στη Λεωφ. Διγενή Ακρίτα μεταξύ των συμβολών Νάξου/Νικοδήμου Μυλωνά, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας,  Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τις 05:00 της Δευτέρας 14/6/2021 και μέχρι την 31/12/2021 στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μεταξύ των συμβολών Νάξου/Νικοδήμου Μυλωνά θα απαγορεύεται η διέλευση βαρέων οχημάτων άνω των 12 τόνων. Παρακαλούνται οι οδηγοί βαρέων οχημάτων που εμπίπτουν στην πιο πάνω κατηγορία, για τη διέλευση τους από Λευκωσία προς Παλλουριώτισσα/ Καϊμακλί να χρησιμοποιούν τις οδούς Θεοδοσίου, Κλήμεντος και Πινδάρου και για κατεύθυνση προς Λευκωσία να κινούνται διαμέσου της οδού Νικοδήμου Μυλωνά.  Σχετική σήμανση πρόκειται να τοποθετηθεί επί της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα για την πληροφόρηση των οδηγών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΚ/ΣΧ)