Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-06-2021 11:57

Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς στην επαρχία Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 14/6/2021 και την Τρίτη 15/6/2021, μεταξύ των ωρών 22:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

  • Τη Δευτέρα 14/6/2021, θα είναι κλειστές οι λωρίδες εξόδου από τον Παρακαμπτήριο με κατεύθυνση από Γερμασόγεια  προς τον κυκλικό κόμβο καθώς και μέρος της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από τον κυκλικό κόμβο μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Σταύρου Στυλιανίδη.

Η διακίνηση της τροχαίας από βόρεια του Παρακαμπτήριου προς νότια θα γίνεται μέσω των κυκλικών κόμβων Αγία Φύλας και Αγίου Αθανασίου και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.        

  • Την Τρίτη 15/6/2021, θα είναι κλειστό το τμήμα της οδού Αρχ. Μακαρίου Γ’ από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Σταύρου Στυλιανίδη μέχρι τον κυκλικό κόμβο καθώς και οι λωρίδες εισόδου στον Παρακαμπτήριο με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο προς Πάφο.

Η διακίνηση της τροχαίας από νότια του Παρακαμπτήριου προς βόρεια θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου, της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 16/6/2021 και την Πέμπτη 17/6/2021, μεταξύ των ωρών 22:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

  • Την Τετάρτη 16/6/2021, θα είναι κλειστές οι λωρίδες εξόδου από τον Παρακαμπτήριο με κατεύθυνση από Πάφο προς τον κυκλικό κόμβο.

Η διακίνηση της τροχαίας από Πάφο προς Μέσα Γειτονιά θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.         

  • Την Πέμπτη 17/6/2021,  θα είναι κλειστό το βόρειο  τμήμα του κυκλικού κόμβου, οι λωρίδες εισόδου στον Παρακαμπτήριο από τον κυκλικό κόμβο προς Γερμασόγεια καθώς και οι λωρίδες εξόδου από τον Παρακαμπτήριο με κατεύθυνση από Πάφο προς τον κυκλικό κόμβο.

Η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω των κυκλικών κόμβων Αγίας Φύλας και  Αγίου Αθανασίου και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ/ΕΧΡ)