Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-06-2021 11:47

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος μεταξύ των κυκλικών κόμβων Μέσα Γειτονιάς - Αγίου Αθανασίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 22/6/2021, από η ώρα 22:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στο τμήμα μεταξύ των κυκλικών κόμβων Μέσα Γειτονιάς - Αγίου Αθανασίου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η λωρίδα του παρακαμπτήριου, η οποία συνδέει τους κυκλικούς κόμβους Μέσα Γειτονιάς - Αγίου Αθανασίου με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστή και η διακίνηση της τροχαίας από Μέσα Γειτονιά προς Άγιο Αθανάσιο, θα γίνεται διαμέσου των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Αγίου Αθανασίου καθώς και τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου.

2. Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 23/6/2021 και την Πέμπτη, 24/6/2021 από η ώρα 22:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

 Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

  • Την Τετάρτη, 23/6/2021 θα είναι κλειστά για την τροχαία: Το βόρειο τμήμα του κυκλικού κόμβου, οι λωρίδες εξόδου από τον παρακαμπτήριο με κατεύθυνση από Μέσα Γειτονιά προς τον κυκλικό κόμβο καθώς και μέρος της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου, βόρεια του παρακαμπτήριου από τον κυκλικό κόμβο μέχρι τις οδούς Ανοικοδομήσεως και Χαράλαμπου Ευαγόρου. Η διακίνηση της τροχαίας από βόρεια του παρακαμπτήριου προς νότια θα γίνεται μέσω των οδών Γιάννη Ρίτσου και Μιχάλη Ζαβού, των κυκλικών κόμβων Μέσα Γειτονιάς και Γερμασόγειας και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.   
  • Την Πέμπτη, 24/6/2021 θα είναι κλειστά για την τροχαία: Το νότιο τμήμα του κυκλικού κόμβου, οι λωρίδες εξόδου από τον παρακαμπτήριο με κατεύθυνση από Γερμασόγεια προς τον κυκλικό κόμβο καθώς και μέρος της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου νότια του παρακαμπτήριου από τον κυκλικό κόμβο μέχρι την οδό Ιαπετού (είσοδος Βιομηχανικής Περιοχής Αγίου Αθανασίου). Η διακίνηση της τροχαίας από νότια του παρακαμπτήριου προς βόρεια θα γίνεται μέσω των οδών Ιαπετού, Αγίου Αμβροσίου και Κολωνακίου/Σπύρου Κυπριανού, του  κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

3. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 23/6/2021 μέχρι την Πέμπτη, 1/7/2021 μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από την έξοδο Παρεκκλησιάς μέχρι την έξοδο Μονής, με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε  μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΕΧΡ)