Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-06-2021 14:04

Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι στις 27 – 30 Ιουνίου θα εκτελούνται οδικές εργασίες ως ακολούθως:

  1. Οδός Μαρίνου Γερολάνου, Κάτω Πολεμίδια

    Την Κυριακή 27/6/2021, από τις 6:00π.μ μέχρι τις 4:00μ.μ., στην οδό Μαρίνου Γερολάνου στα Κάτω Πολεμίδια θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

    Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών τμήμα της οδού Μαρίνου Γερολάνου από τη συμβολή της με την οδό Ιόλης, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασίλη Τσιτσάνη θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Βασίλη Τσιτσάνη, Κατσαντωναίων, Ιόλης, Ευγενίου Βουλγάρεως καθώς και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

  1. Κυκλικός κόμβος Μέσα Γειτονιάς

    Τη Δευτέρα 28/6/2021, από τις 22:00 μέχρι τις 6:00 π.μ. της επόμενης μέρας, στον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

    Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα είναι κλειστές: η λωρίδα εξόδου από τον Παρακαμπτήριο με κατεύθυνση από Γερμασόγεια προς τον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς καθώς και η λωρίδα που οδηγεί από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου προς τον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς.

    Η διακίνηση της τροχαίας από Γερμασόγεια προς τον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς θα γίνεται διαμέσου του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

  1. Φωτοελεγχόμενη συμβολή Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και Σταύρου Στυλιανίδη, Μέσα Γειτονιά

    Την Τετάρτη 30/6/2021, από τις 2:00 π.μ. -  5:00 π.μ., στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και Σταύρου Στυλιανίδη στη Μέσα Γειτονιά θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

    Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα είναι κλειστά: τμήμα της οδού Σταύρου Στυλιανίδη, παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή, τμήμα της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ παρά την εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα καθώς και οι λωρίδες από τον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς προς κέντρο πόλης.

    Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Κυριάκου Μάτση, Αγίου Παντελεήμονος και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΒ/ΣΧ)