Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-07-2021 11:06

Οδικές εργασίες στις Eπαρχίες Λευκωσίας και Πάφου


1. Λεωφόρος Διγενή Ακρίτα, Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 2 μ.μ., η Λεωφόρος Διγενή Ακρίτα θα είναι κλειστή για εργασίες αποτύπωσης του οχετού όμβριων υδάτων που τη διασχίζει.

Παρακαλούνται οι οδηγοί με κατεύθυνση προς φώτα τροχαίας Αγίου Αντωνίου να χρησιμοποιούν την οδό Ανδροκλέους και την οδό Πινδάρου για τη μετάβαση τους ενώ οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τα φώτα τροχαίας Αστυνομίας Λυκαβητού θα πρέπει να χρησιμοποιούν την οδό Νικοδήμου Μυλωνά – Ρωμανού και Δημητσάνης.

2. Λεωφόρος Στασίνου, Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, μεταξύ των ωρών 4 μ.μ. – 6 π.μ. το πρωί της επόμενης ημέρας θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Στασίνου στη Λευκωσία από τη συμβολή της με τη Γέφυρα «Δώρου Λοΐζου» (Φώτα ΟΧΙ) μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ευγενίας και Θεοδότου (Φώτα Κολοκάση).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η Λεωφόρος Στασίνου θα είναι κλειστή σε τμήμα μήκους 600 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται διαμέσου των παρακείμενων παρόδων.

3. Κυκλικός κόμβος αυτοκινητόδρομου (Α6), Πάφος

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, μεταξύ των ωρών 9 μ.μ. – 6 π.μ, στον κυκλοτερή τερματικό κόμβο του Αυτοκινητόδρομου (Α6) στην είσοδο της Πάφου, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οριζόντιας οδικής σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά οι λωρίδες κυκλοφορίας του κυκλικού κόμβου.


Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΒ/ΣΧ)