Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-07-2021 13:13

Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού

1. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ και Μαχαιρά στη Δευτερά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12/7/2021 μέχρι την Πέμπτη 15/7/2021 από τις 21:00 – 06:00 το πρωί της επόμενης ημέραςθα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ και Μαχαιρά στη Δευτερά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η Λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ και Μαχαιρά θα είναι κλειστή σε τμήμα μήκους 500 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται διαμέσου των παρακείμενων παρόδων.

2. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Κέννετυ στην Παλλουριώτισσα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τoΣάββατο 10/7/21 από τις 20:00 – 13:00 της Κυριακής 11/7/2021 θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Κέννετυ στην Παλλουριώτισσα από το ύψος της Υπεραγοράς Αθηαινίτη μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Σοπάζ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η Λεωφόρος Κέννετυ θα είναι κλειστή σε τμήμα μήκους 600 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται διαμέσου των παρακείμενων παρόδων.

3. Εργασίες τοποθέτησης αντανακλαστικών πρισμάτων σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 12/7/2021 μέχρι την Παρασκευή 30/7/2021 μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30 θαεκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αντανακλαστικών πρισμάτων στο στηθαίο ασφαλείας της κεντρικής νησίδας του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, στο τμήμα από την έξοδο Κολοσσίου μέχρι την Πέτρα του Ρωμιού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 1000μ. περίπου στην μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

ικ