Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-07-2021 09:42

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού

1. Εργασίες σκουπίσματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου (Πισσούρι – Ύψωνας) και στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,  μεταξύ των ωρών 06:00 – 15:30, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος ως ακολούθως:

  • Tην Παρασκευή 23/7/2021, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου μεταξύ Πισσουρίου – Ύψωνα
  • Το Σάββατο 24/7/2021 και την Κυριακή 25/7/2021, στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η μία λωρίδα κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, καθώς και στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,το Σάββατο 24/7/2021, μεταξύ των ωρών  06:00 – 15:00, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες  για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

3.  Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ και στην οδό Α. Ζίττη στη Δευτερά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 26/7/2021 – 29/7/2021, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας,θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ και στην οδό Α. Ζίττη στη Δευτερά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η Λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ και η οδός Α. Ζίττη,  θα είναι κλειστές σε τμήμα μήκους 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των παρακείμενων παρόδων.

4. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Ακροπόλεως στο Στρόβολο

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο  24/7/2021, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 25/7/2021, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Ακροπόλεως στο Στρόβολο από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αθαλάσσης μέχρι τη συμβολή της  με την οδό Ιφιγενείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ακροπόλεως με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Αθαλάσσης προς τη Λεωφόρο Νίκης και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου παρακείμενων παρόδων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ/ΣΧ)