Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-07-2021 13:21

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου

1. Εργασίες για αφαίρεση συσκευών φωτοεπισήμανσης στις Λεωφόρους Μακαρίου, Γρίβα Διγενή και Λεμεσού στη Λευκωσία

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 2/8/2021 μεταξύ των ωρών 08:30 – 13:00 θα εκτελούνται εργασίεςγια αφαίρεση συσκευών φωτοεπισήμανσης στις Λεωφόρους Μακαρίου στη διασταύρωση της με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή με Δημοσθένη Σεβέρη και στη Λεωφόρο Λεμεσού παρά τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αθαλάσσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση περίπου 50m η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες εξαγωγής πυρήνων για επανέλεγχο σε τμήματα των αυτοκινητόδρομων Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 3/8/2021 και την Τετάρτη 4/8/2021, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, στα πιο κάτω τμήματα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας θα διεξάγονται εργασίες εξαγωγής πυρήνων για επανέλεγχο:

(α) Χιλιομετρική Θέση 52+000 μέχρι την χιλιομετρική θέση 53+100 με κατεύθυνση Λεμεσό προς Πάφο (μεταξύ εξόδων Αγ. Βαρβάρα – Αναρίτας).

(β) Χιλιομετρική θέση 8+100 μέχρι την χιλιομετρική θέση 10+200 με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, (μεταξύ εξόδων Αγ. Βαρβάρα – Αναρίτας).

(γ) Χιλιομετρική θέση 20+300 με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό (παρά την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι λωρίδες κυκλοφορίας (ταχείας και βραδείας) θα κλείνουν εναλλάξ.

3. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού –Λευκωσίας παρά τον κόμβο Κοτσιάτη

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιώνκαι Έργων, ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 5/8/2021, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επομένης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον κόμβο Κοτσιάτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, αριστερή και μεσαία, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα είναι κλειστές, σε  τμήμα 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή  οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ)