Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-09-2021 10:48

Συνάντηση Αρχής Λιμένων Κύπρου με Υφυπουργό Ναυτιλίας

Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρα Αντώνη Στ. Στυλιανού και του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021, στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων του νέου Προέδρου της Αρχής Λιμένων με διάφορους φορείς. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, πέραν του Προέδρου της Αρχής και του Υφυπουργού, ο Διευθυντής του Λιμανιού Λεμεσού κ. Παναγιώτης Αγαθοκλέους και ο Σύμβουλος του Υφυπουργού κ. Ανδρέας Καραμήτας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα παραγωγικό κλίμα και οι δυο πλευρές συζητήσαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεων που μπορούν να αναληφθούν μεταξύ του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και της Αρχής Λιμένων Κύπρου, αλλά και συνεργειών που αφορούν στην προώθηση των τομέων αρμοδιοτήτων τους για περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Για δράσεις που αφορούν συγκεκριμένες προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, η Αρχή Λιμένων εξέφρασε την δεδομένη στήριξή της και ενεργή εμπλοκή της, πληροφορίες για τις οποίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ ορίστηκαν υπηρεσιακοί σύνδεσμοι για την αμεσότερη επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.

--------------------

15/9/2021

ΕΧ/ΕΧΡ