Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-09-2021 12:45

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες αντικατάστασης ανακλαστήρων στηθαίων ασφαλείας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 20/9/2021 - 7/10/2021, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργίας, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας,στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι την έξοδο προς Φράγμα Κούρρη, θα εκτελούνται από ιδιωτική εταιρεία, εργασίες αντικατάστασης ανακλαστήρων στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 1000μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα μεταφέρεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και Μακαρίου Μαχαιριώτου, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα, 20/9/2021, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00,θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και Μακαρίου Μαχαιριώτου στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΙΚ)