Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-09-2021 14:42

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Κλειστή για την τροχαία κίνηση η έξοδος προς Λεμεσό από τον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 26/9/2021, μεταξύ των ωρών 06:00 – 16:00, στα πλαίσια της Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας, Φάση Α1, η έξοδος προς Λεμεσό από τον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Λεμεσού με τη Λεωφόρο Λευκωσίας παρά το εργοστάσιο «DIXAN», θα είναι κλειστή για την τροχαία  κίνηση.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα διεξάγεται μέσω της εξόδου Κοτσιάτη παρά το φυτώριο «Σολωμού». 

2.  Εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλή  Δέρβη στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 25/9/2021, την Τρίτη 28/9/2021 και την Τετάρτη 29/9/2021, μεταξύ των ωρών 06:00 - 15:00, στην οδό Θεμιστοκλή  Δέρβη στη Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία, μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

3.  Κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού στον δρόμο Λιοπετριού - Ξυλοφάγου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τις 22/9/2021 και ώρα 07:00 το πρωί μέχρι τις 10/10/2021 και ώρα 17:00 το απόγευμα, στο δρόμο Λιοπετριού - Ξυλοφάγου, θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. 

Κατά την πιο πάνω περίοδο, μέρος της μίας λωρίδας του δρόμου με κατεύθυνση από το Λιοπέτρι προς τη Ξυλοφάγου, σε δύο σημεία, τμηματικά, μήκους 100 μέτρα το κάθε ένα, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος φώτων τροχαίας.

4.  Εργασίες αντικατάστασης οδικού φωτισμού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και Λεμεσού - Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 28/9/2021 - 28/10/2021, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, μεταξύ των ωρών 09:00 - 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και Λεμεσού - Λευκωσίας, από το ύψος του κυκλικού κόμβου Γ.Σ.Π. μέχρι το ύψος της εξόδου προς Αλάμπρα, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης οδικού φωτισμού και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε κάθε κατεύθυνση, η εσωτερική λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες λωρίδες κυκλοφορίας. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΙΚ)