Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-01-2022 15:15

Η Πρόεδρος της Βουλής παρέλαβε την Ετήσια Έκθεση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, συνάντηση με την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κα Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου.

Κατά τη συνάντηση, η κα Λοϊζίδου υπέβαλε στην Πρόεδρο της Βουλής τις Ετήσιες Εκθέσεις του Γραφείου της ως Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το έτος 2020 και ως Επιτρόπου Πληροφοριών για το έτος 2021. Ακολούθησε συζήτηση αναφορικά με τις δραστηριότητες και τα ευρήματα του Γραφείου της Επιτρόπου κατά τις υπό αναφορά περιόδους.

Η Πρόεδρος της Βουλής, αφού ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Γραφείου της Επιτρόπου κατά τις υπό αναφορά περιόδους, ευχαρίστησε την Επίτροπο τόσο για το έργο που επιτελέστηκε και περιλαμβάνεται στις Εκθέσεις όσο και για τις συνεχείς υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο της.

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε επίσης τη βούλησή της για στενή συνεργασία μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και του Γραφείου της Επιτρόπου προς την κατεύθυνση του περαιτέρω εκσυγχρονισμού του πλαισίου της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στη βάση των συνεχών εξελίξεων.

ΕΧ/ΣΧ