Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-01-2022 09:04

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 29/1/2022, από τις 07:00 το πρωί και μέχρι τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας 31/01/2022, στη Λεωφόρο Μακαρίου, από τη συμβολή των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Αγλαντζιάς μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δράμας, όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας θα είναι κλειστές, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης προτρέπονται να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Αρμενίας, για μετάβαση στον προορισμό τους.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης προτρέπονται να χρησιμοποιούν την οδό Καρπενησίου. 

Οι οδηγοί που θα διακινούνται στη Λεωφόρο Κέννεντυ και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς το κέντρο της πόλης προτρέπονται να χρησιμοποιούν την οδό Καρπενησίου ενώ για κατεύθυνση προς Λεμεσό να χρησιμοποιούν την οδό Αγίας Παρασκευής.  

2. Εργασίες στην κεντρική νησίδα της Λεωφόρου Αυστραλίας, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 31/1/2022 – 18/2/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες στην κεντρική νησίδα της Λεωφόρου Αυστραλίας, στη Λάρνακα και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη βραδεία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΙΚ)