Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-03-2022 13:37

Ανακοινώσεις του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

1. Εργασίες για την τοποθέτηση οχετών ομβρίων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Λεμεσό 

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια του Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, μέχρι την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, θα εκτελούνται εργασίες για την τοποθέτηση οχετών ομβρίων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου από την συμβολή με την οδό Κορώνης με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την συμβολή με την οδό Κύκνου, στην περιοχή Τσιρείου, στον Δήμο Λεμεσού.

Καλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

2. Εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Δανίας, στον Άγιο Τύχωνα 

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και για περίοδο τριών μηνών, θα διεξάγει εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Δανίας στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται σταδιακά σε τμήματα της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου μήκους 150 μέτρων.

Στην πρώτη φάση από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 η διέλευση οχημάτων από και προς την οδό Αισώπου (δρόμος Αρμενοχωρίου) θα γίνεται διαμέσου της οδού Ικάρου.

Το ΣΑΛΑ, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα και το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Για έκτακτα περιστατικά, στο τηλέφωνο 25881888.

(ΜΓ/ΙΚ)