Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-03-2022 15:35

Σε λειτουργία από σήμερα η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας εκσυγχρονισμού και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας ανακοινώνει ότι από σήμερα, 15 Μαρτίου 2022, έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα αναβαθμισμένη ηλεκτρονική πύλη της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας, η οποία βρίσκεται στον σύνδεσμο www.dmsw.gov.cy/wbas.

Η νέα πύλη θα καταστήσει πιο διαδραστική και άμεση την επικοινωνία με την κοινωνία των πολίτων, απαντώντας σε ερωτήσεις και δίνοντας διευκρινίσεις αναφορικά με όλα τα επιδόματα που χειρίζεται η Υπηρεσία.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, έχουν περιληφθεί απαντήσεις για τις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν κατά κύριο λόγο τις πρόνοιες της νομοθεσίας για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το Επίδομα Τέκνου και Μονογονιού, το Επίδομα Χαμηλοσυνταξιούχων, το Επίδομα Μάνας, Φροντίδας, κλπ. Περαιτέρω, μέσω της ιστοσελίδας υπάρχει δυνατότητα υποβολής αιτήματος, για έκδοση βεβαίωσης λήψης επιδόματος. Το έντυπο είναι διαθέσιμο κάτω από το Ενότητα «ΕΝΤΥΠΑ».

Η ιστοσελίδα στοχεύει στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών της, περιορίζοντας κατά το δυνατό τον χρόνο των διαδικασιών. Στόχος είναι η συνεχής αναβάθμιση της ιστοσελίδας, εμπλουτίζοντάς την σταδιακά με νέες υπηρεσίες και ενότητες, με απώτερο σκοπό την ταχύτερη και ορθότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

(ΕΚ/ΣΧ)